06 22 06 09 30
DIENSTEN
Glazenbewassing
Melissa Multidiensten is gespecialiseerd in het wassen en reinigen van uw ramen en kozijnen. Door onze ervaring, vakkundige medewerkers en modern materiaal bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Glazenbewassing, het wassen van ramen (zowel binnen als buiten) vervult een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Door gebruik te maken van gespecialiseerde middelen, ladders, steigers en zo nodig een hoogwerker krijgen wij bijna elk raam streeploos schoon

Gevel behandeling
Melissa Multidiensten is gespecialiseerd in behandeling en reiniging van gevels. Door onze ervaring, vakkundige medewerkers en modern materiaal bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Op het gebied van gevelbehandeling doen we voornamelijk kunststof, aluminium schoonmaken, gevels impregneren en graffiti verwijderen.

Hogedruk reiniging
Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hogedrukreiniging en werken alleen met de modernste machines en nieuwste technieken.
Hieronder een paar voorbeelden van  toepassingen.
o    Het met hogedruk reinigen van vloeren.
o    Het met hogedruk afspuiten van gevels.
o    Het met hogedruk schoonspuiten van (industriŽle) machines.
o    Het met hogedruk schoonspuiten van alles soorten bestratingen
Kantoor, refter & sanitair schoonmaak
Een nette werkplaats is aangenaam, Melissa Multidiensten biedt daarom op eenmalige of periodieke basis zijn brede schoonmaakdiensten aan.Het schoonmaken van kantoor, bevat naast de vloerreiniging alsook enkele andere details, zoals onderhoud van toestellen zoals, telefoon, computer, klavier, ledigen van prullenmanden, kortom het creŽren van een nette werkplaats rondom rond de medewerkers.

De hygiŽne in de refter of sanitaire ruimte dient onberispelijk te zijn, deze plaatsen zijn bij gebrekkig onderhoud broedplaatsen voor bacterie en ongedierte. Melissa Multidiensten biedt een vakkundige reiniging aan, met zowel aandacht voor de hygiŽne als het schoonmaakresultaat.

Bouwketen
Wat wel eens vergeten wordt zijn de bouwketen. Dat zijn toch ruimten waar mensen in werken, eten en vergaderen.  Voedselresten zorgen voor ongedierte, die op hun beurt weer de nodige ziekten verspreiden. Dat is te voorkomen door uw bouwketen bijvoorbeeld  wekelijks  te laten reinigen. Uiteraard op het tijdstip dat het u schikt! Dus ook in de  avonden  of  weekeinden.

Nieuwbouw
Om na nieuwbouw, renovatie of verbouwing uw pand ťcht proper en leefbaar te maken, is een goede  opleveringsschoonmaak noodzakelijk .