Ontdek onze uitgebreide schoonmaakdiensten

Diensten

Kies Melissa Multidiensten voor vakkundige en betrouwbare schoonmaakdiensten die voldoen aan al uw behoeften.

Diensten png
Diensten

Kantoor

Melissa Multidiensten biedt uitgebreide schoonmaakdiensten, zowel eenmalig als periodiek, inclusief vloer- en apparatuurreiniging, prullenbak legen en het creëren van een schone en gezonde werkomgeving. Hygiëne staat bij ons voorop.

Glas png

Glas

Melissa Multidiensten biedt expertise in ramen en kozijnen reiniging. Ervaren personeel en moderne apparatuur zorgen voor streeploos schone ramen, binnen en buiten, met gespecialiseerde middelen en technieken voor een onberispelijk resultaat.

Gevel

Gevel

Ontdek onze ongeëvenaarde expertise in gevelreiniging. Met ervaren personeel en geavanceerde apparatuur bieden we professionele reiniging, impregnatie van kunststof en aluminium gevels, en effectieve graffiti verwijdering voor een perfect onderhouden geveluitstraling.

Streeploos Schoon, Binnen en Buiten

Expertise in Schoonmaakdiensten

Bij Melissa Multidiensten gaan we verder dan alleen het wassen van ramen en kozijnen. Onze uitgebreide schoonmaakdiensten omvatten ook gevelreiniging, vloeronderhoud en sanitairbeheer. Daarnaast bieden we diensten zoals prullenbakken legen, tapijten stofzuigen en meer. Ons ervaren team staat klaar om uw werkplek brandschoon te maken en te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Vertrouw op ons voor een complete schoonmaakoplossing die niet alleen voldoet aan uw eisen en verwachtingen, maar ook een positieve impact heeft op de productiviteit en het welzijn van uw werknemers. Ervaar het verschil met Melissa Multidiensten en geniet van een frisse en gezonde werkomgeving.

Schoonmaak png

Veelgestelde vragen

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, waaronder:

  1. Reguliere schoonmaak van kantoren en commerciële ruimtes.
  2. Dieptereiniging van vloeren, tapijten en bekleding.
  3. Glas- en gevelreiniging.
  4. Specialiteitsschoonmaak, zoals na bouwwerkzaamheden of evenementen.
  5. Schoonmaak van sanitaire voorzieningen.


Kortom, wat uw schoonmaakbehoeften ook zijn, wij hebben de expertise en middelen om ze aan te pakken.

Ja, al onze medewerkers zijn volledig verzekerd. Dit betekent dat zowel onze medewerkers als uw eigendommen gedekt zijn in het geval van onvoorziene omstandigheden tijdens de schoonmaakdiensten. U kunt dus met een gerust hart gebruikmaken van onze diensten.

Ja, bij Melissa Multidiensten streven we ernaar om milieuvriendelijke schoonmaakproducten te gebruiken. We begrijpen het belang van duurzaamheid en streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren. Daarom maken we gebruik van ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen die effectief zijn en tegelijkertijd vriendelijk voor het milieu.

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor onze schoonmaakdiensten door ons te bellen op 06 22060930 of een e-mail te sturen naar info@melissamultidiensten.nl. Ons vriendelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen die past bij uw schema en behoeften.

Maak uw ruimtes stralend met Melissa Multidiensten.

Ontdek de kracht van professionele schoonmaakdiensten die uw verwachtingen overtreffen. Met onze expertise en toewijding zorgen we voor een onberispelijke omgeving, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil.